Praktijk voor Integratieve Coaching, Begeleiding & Therapie

 

Levensgebeurtenissen

Soms komen er verschrikkelijke gebeurtenissen op je pad. Of op het pad van een naaste van je. Ernstige ziekte of verlies van een dierbare zetten alles in een ander licht. Wat vanzelfsprekend was is dat niet meer. Je moet een weg vinden om ermee om te gaan, met de emoties die erbij horen en het veranderde toekomstperspectief.

Of je leeft je leven met heel veel ballen tegelijk in de lucht, omdat je naast werk ook de (mantel)zorg hebt voor een kind, partner of ouder. Je wilt dit met alle liefde voor ze doen, maar waar kun je nog de veerkracht vandaan halen om dit jarenlang vol te houden?

Op sommige momenten zijn de omstandigheden van het leven heel zwaar en voor sommige mensen is dit langdurig het geval. Waar blijf je dan zelf? Hoe kun je ook in zo'n situatie goed voor je zelf zorgen? Hoe maak je dan ruimte voor datgene waar je hart naar uitgaat, wat aan jouw leven zin en energie geeft?

Met integratieve coaching of therapie kan ik je begeleiden bij je zoektocht naar datgene wat voor jou van belang is om hiermee om te gaan. Naar datgene wat jij onder deze omstandigheden wilt en nodig hebt, hoe je ondanks je situatie je hart kunt volgen en ruimte kunt maken voor je eigen gevoelens en behoeften. Onder werkwijze kun je meer lezen over integratieve coaching en therapie. Als dit je aanspreekt  kun je het contactformulier  invullen, dan bel ik je om een afspraak te maken voor een oriënterend kennismakingsgesprek.