Praktijk voor Integratieve Coaching, Begeleiding & Therapie

 

Reviews en ervaringen


Sanne: "Ik heb Johanna ervaren als een betrokken coach, ze gaf me invalshoeken die zo verhelderend waren, dat heb ik in jarenlange therapie nog niet ervaren. Het was leuk om bepaalde situaties concreet te maken met een familieopstelling. Johanna geeft goede handreikingen, die je doen nadenken en je doen afvragen waarom je daar nooit eerder aan gedacht hebt. Ik ben meer in mijn kracht komen te staan. En weet ook veel beter waar deze precies ligt."


Linda: "Mijn keywords bij Johanna: analytisch, eerlijk, oprecht, ervaren, betrokken, professioneel, doortastend, vakkundig, begripvol, luisteren. Ik heb Johanna ervaren als een hele fijne coach. Ze is oprecht, begripvol en betrokken en handelt daarbij doortastend. Vanuit haar analytisch benadering komt ze snel tot de kern van een probleem, waarna ze haar cliënten vakkundig begeleidt naar het ontdekken van nieuwe inzichten en nieuw handelen. Bij Johanna sta jij centraal. Ze is een inspirerende, enthousiaste persoonlijkheid.  Ik heb veel aan haar gehad en wil haar iedereen van harte aanbevelen."  


B.B.: "Ik mocht proefcliënt zijn van Johanna tijdens haar opleiding, dat gaf tamelijk verrassende resultaten moet ik zeggen. Als ik een onderwerp inbracht waar ik op vastliep, dan was dat vastlopen altijd opgelost aan het einde van de sessie, was ik tot nieuwe, vaak verfrissende inzichten gekomen, en was mijn denken en voelen over de vraag helder en niet meer beladen met allerlei emoties uit oude patronen die al lang hun functie hadden verloren. Het was leuk, zinvol en gaf inzicht. Johanna heb ik ervaren als een zeer prettige coach, die kalm en rustig haar vragen stelt, nooit oordeelt en buitengewoon integer te werk gaat".   

 

De praktijkruimte